tiistai 13. lokakuuta 2015

Mistä ihmeestä aloittaa?

Ehdotin blogin perustamista häämatkalla ollessamme ja koska JP ei sitä heti suoralta kädeltä tyrmännyt, alkoi ajatus muhia. Mitäs jos kokeilisimme? Mitä asiaa meillä voisi olla muille? Osaisimmeko? Jaksaisimmeko? Tulisiko tästä Tourette-blogi, perhe-blogi, ruoka/leivonta-blogi vai kaikkea sitä suloisessa sekamelskassa?
Meillä ei ole uusimpia tietokoneita eikä kameroita, emmekä todellakaan osaa mitään "hienoa"; tietokone-nörttiys rajoittuu somettamiseen, sähköposteihin ja verkkopankkiin. Emme edes juuri lue toisten blogeja. Emme ehkä osaa kirjoittaa tarpeeksi elävästi, kirjoitusvirheitäkin tulee varmasti.
Mutta silti.. Yritetään.

JP:n tourette oli lähinnä se syy, minkä takia tätä ehdotin; elämä tuon oudon ja osin aika tuntemattomankin sairauden kanssa ei ole aina helppoa. 
Ei hänelle, ei minulle eikä lapsille.
Tätä kautta voisimme tuoda sitä enemmän esille ja kertoa, mistä ihmeestä on kyse. Josko se helpottaisi häntä ja samalla voisi tuoda myös muille sairauden kanssa eläville vertaistukea? Voisin kuvitella, että moni TS-lapsen vanhempi on huolissaan tulevaisuudesta, ja meidän kokemuksista voisi kenties olla hyötyä.
Näin ainakin toivon.

Vaikka TS on iso juttu meidän elämässä, se ei kuitenkaan ole isoin. Siksi tästä ei ole tulossa pelkkää TS-blogia, vaan myös nuo mainitut perhe-elämä, ruoka/leivonta, parisuhde ja kaikenlainen tavallinen, tulee näkymään täällä. 
(...niin paljon kuin mä sanaa "tavallinen" inhoankin... ;) )

Joka päivä emme ehdi päivitellä blogia, mutta tarkoitus olisi kuitenkin pitää tämä "hengissä".


-Pirtsu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tule syksy kultainen

Miten voi olla melkein huono omatunto siitä, että toivoo pimeyttä, sadetta ja sitä, että ulos pitää pistää jotain muutakin päällensä, kuin ...